|
کد مطلب: 150802
آخرين اخبار از مزايده سرخابيها
تاریخ انتشار : 1393/12/25 08:53:51 نمایش : 1550
ميگويند فروردينماه قيمت پايين ميآيد.
 به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دو باشگاه استقلال و پرسپوليس در مرحله دوم واگذاري نيز بدون مشتري ماندند.
در حالي كه تصور ميشد اين بار ديگر، نوبت به واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس رسيده و وزارت ورزش با كمك ارگان مهمي چون سازمان خصوصيسازي كشور، كار را يكسره ميكند اما قيمت و شرايط واگذاري به قدري شگفتانگيز است كه اجازه خريد را به ثروتمندان نميدهد. البته همواره نامهايي چون حسين هدايتي براي خريد پرسپوليس و علي انصاري براي خريد استقلال در ميان بوده اما اين بار قيمت ۲۹۰ ميليارد تومان به قدري زياد است كه نميگذارد كسي وارد گودِ خريد شود.
حالا قرار است مرحله سوم مزايده، اواسط فروردينماه برگزار شود. اين مزايدهها همچنان ادامه مييابد تا بالاخره اين دو باشگاه صاحب مشتري شوند. البته هنوز خريداران نميدانند بابت چه چيزي بايد ۲۹۰ ميليارد تومان بدهند، آيا برند تا اين حد سودده است كه چنين رقمي را به سرعت به شركتشان برگرداند يا نه؟ با اين حال مسئولان وزارت ورزش و سازمان خصوصيسازي فقط ميگويند اين قيمت كه براي مزايده انتخاب شده، با كار كارشناسي دقيق تعيين شده است.
مشخص نيست كدام ارگان اقدام به انجام كار كارشناسي كرده و رقم ۲۹۰ ميليارد تومان از كجا آمده است اما طبق آخرين اخباري كه به گوش ميرسد، شنيديم به احتمال قريب به يقين، براي مرحله سوم مزايده واگذاري سهام دو باشگاه استقلال و پرسپوليس، قيمت نيز شكسته خواهد شد و حداقل تا ۴۰ درصد پايين ميآيد. در صورت كاهش قيمت باشگاهها، آن دسته از كساني كه به خريد اين دو باشگاه علاقه دارند، ميتوانند به آرزوي ديرينه خود برسند چون سدي كه مقابلشان قرار گرفته، قرار است به زودي خراب شود.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|